WhatsApp Image 2021-07-15 at 12.09.28.jpeg

Bantuan

Barangan Kering

Di Masjid Puncak Alam, kami menyediakan keperluan untuk orang yang memerlukan. Kami menyediakan barangan kering seperti Beras, sardin, tepung,

biskut, minyak masak, dan gula

Bantuan barang kering
KARIAH MENERIMA BANTUAN
bantuan duit

- Bagi golongan yang terkesan dengan pandemik covid 19 boleh hadir ke pejabat masjid untuk mengambil barangan makanan kering (beras, minyak, gula, biskut dsbnya) di kaunter pejabat Masjid Puncak Alam.

- Pusat pengambilan makanan kering di Marqee Tent (khemah utama) Masjid Puncak Alam

- Pada hari dan waktu pejabat iaitu Isnin sehingga Ahad (09.00 AM - 12.30 PM & 02.30 PM - 04.30 PM).

- Bawa bersama kad pengenalan untuk ditunjukkan kepada pegawai bertugas atas tujuan rekod pihak masjid sahaja dan juga beg/plastik untuk memudahkan membawa barangan tersebut.

- Bagi mereka yang ingin menyumbang segala bentuk keperluan asas juga boleh menghantar mesej ke talian informasi Masjid Puncak Alam (011-56564347) untuk urusan lanjut.

nombor telefon

03-33922814 (En. Umar)

Segala Pertanyaan boleh telefon di nombor ini